Ei bine, dacă aruncăm o privire la istoria și dezvoltarea umanității, observăm că podoabele, bijuteriile și jocurile de noroc se potrivesc ca o mână într-o mănușă. În prezent, toate activitățile obișnuite, tind să migreze în mediul virtual. Astfel, cazinourile tradiționale s-au răspândit în mediul online, convertind cele mai vechi mituri, personaje, obiecte și bijuterii în simboluri și teme ale sloturilor din cazinourile online. Dacă pentru multă vreme, bijuteriile au servit, și continuă să servească drept podoabe care completează și scot în evidență frumusețea feminină, etalând în același timp bunăstarea acelora care le poartă, în era internetului, bijuteriile au o nouă utilizare.

Acestea au fost introduse în jocurile online, servind ca elemente principale, care, în combinația corectă pot aduce jucătorului premii consistente în bani.

Găsim așadar, într-unul dintre cele mai populare cazinouri românești, Vlad Cazino, jocuri care au ca simboluri bijuterii, cercei, inele sau inele cu diamante.

Rumpel Wildspins

Unul dintre cele mai populare și apreciate sloturi din această categorie, de pe site-ul https://vladcazinosloturi.com/vlad-cazino-pacanele, este Rumpel Wildspins. Printre simbolurile principale se regăsește inelul cu diamant. La jocul normal, dar și în timpul rotirilor gratuite, o linie sau o combinație completă de inele cu diamante poate aduce un câștig considerabil, în funcție de valoarea pariului.

Jewel Box

Un alt joc ale cărui elemente sunt în totalitate reprezentate de bijuterii, se numește Jewel Box. Cu alte cuvinte, Cutia cu bijuterii, este un slot care are 7 simboluri, toate acestea fiind reprezentate de rubine, pietre prețioase, diamante, și implicit, inele cu pietre prețioase, coliere cu perle și broșe. Ca și în lumea materială, inelul cu pietre prețioase este cel mai valoros și mai greu de dobândit, însă câștigul oferit este pe măsură. Și mai mult de atât, în timpul jocului bonus, cutia cu bijuterii poate oferi un câștig de 150 de ori mai mare decât miza pariată.

40 Shining Jewels

În aceeași categorie se încadrează și slotul 40 Shining Jewels. De asemenea, simbolurile sunt asociate cu pietre prețioase, fiecare dintre acestea având o valoare diferită. Deși slotul nu dispune de sesiunea rotirilor gratuite, așa cum sugerează și numele, variantele norocoase sunt în număr de 40, oferind astfel mai multe șanse de câștig în cazul combinațiilor câștigătoare.